Nieuws

Een avond vol met muziek, dans, lekker eten en drinken… 
En dat allemaal met een knipoog naar Klaas.

We komen hiervoor samen in de Levensboom van Marke,  zijn school…

We heten iedereen die Klaas gekend heeft van harte welkom! 
Graag zoveel mogelijk delen bij ex-levensbomers, ouders, grootouders, sympathisanten van Klaas....

Inschrijven is dan ook verplicht via deze link (tegen 24 augustus) 

We verwelkomen jullie vanaf 17u.

 

Tot 9 september?

Team “Klaas blijft”

Ben je geboeid door ons pedagogisch project en heb je interesse om je kind(eren) in te schrijven in onze school? Er zijn nog een aantal vrije plaatsjes voor volgend schooljaar! 

°2019 (1e kleuterklas): 4 vrije plaatsen

°2020 (peuterklas): 4 vrije plaatsen  

Heb je interesse en wil je meer te weten komen over onze school, over onze visie op kinderen, onderwijs en maatschappij en hoe zich dat vertaalt in de klas- en schoolpraktijk? Neem dan vrijblijvend contact op met onze coördinator Lieselot Devroe via mail op info@levensboom.be

 

Eindelijk grote vakantie voor de kinderen! Enerzijds een heel leuke, toffe, ontspannende tijd. Anderzijds zijn deze 2 maanden voor heel wat ouders ook minder leuke tijden. Waar vind je immers kwalitatieve goede kinderkampen, een leuke vakantiewerking, ... ?

Naar aanleiding van de schooldoorlichting door het Ministerie van Onderwijs, ontving de Levensboom een gunstig advies. Het officiële verslag van de doorlichting van de Levensboom Marke kan je hier nalezen (pdf-bestand).

We kregen voor de derde keer op een rij heel wat positieve feedback van het inspectieteam. Toch zijn we niet blind voor de "doordenkertjes" die we van hen ontvingen. Zo zijn we de voorbije schooljaren met deze inhoudelijke punten verder aan de slag gegaan. Met andere woorden de school ontwikkelt zich steeds verder op diverse niveaus en terreinen.